PaYLaŞMaK GüZeLDiR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PaYLaŞMaK GüZeLDiR

Hayırlı Ramazanlar

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Emreden "Futbolu Bırakırım" Tehdidi

YazarMesaj
gs_senoş

gs_senoş

Emreden "Futbolu Bırakırım" Tehdidi Empty
MesajKonu: Emreden "Futbolu Bırakırım" Tehdidi   Emreden "Futbolu Bırakırım" Tehdidi Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 12:24 pm

"Futbol erkek oyunu, ben de bu oyunu erkek gibi oynuyorum. Üstüme çok geliniyor. Hırsımı kaybedersem bu işi bırakırım"

Futbolu bırakırım

"Futbol erkek oyunu, ben de bu oyunu erkek gibi oynuyorum. Üstüme çok geliniyor. Hırsımı kaybedersem bu işi bırakırım".

BEN BUYUM İŞTE
Agresif ve kontrol dışı hareketleri nedeniyle büyük eleştiri alan Emre Belözoğlu, "Beni ben yapan hırsım. Başka türlü oyunuma motive olamam" dedi. Sarı-lacivertli futbolcu, kendisine büyük haksızlık yapıldığını, üzerine gelinmeye devam edilmesi halinde futbolu bile bırakabileceğini belirterek, şöyle
konuştu:

İNKAR EDEMEM
"Hareketlerim biraz agresif, bu doğru. Ancak kontrol dışı değil. Bu durum savaşçı yapımdan kaynaklanıyor. Böyle olmasam kendimi inkar ederim. Futbol erkek oyunu. Ben de bu oyunu erkek gibi oynamaya çalışıyorum. Hırsımı kaybedersem bu işi bırakırım. Suç biraz da beni tahrik eden lerde aransın."

Emreden "Futbolu Bırakırım" Tehdidi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Daum:"Olağanüstü İşler Yaptık"
» "Fox tan İstanbul un Göbeğinde Devasa Bilboard"
» "Türkiye Tehlikeli Bir Takım"
» "İnanırsak Herşeyi Başarırız"
» "Taraftar Akacak"