PaYLaŞMaK GüZeLDiR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PaYLaŞMaK GüZeLDiR

Hayırlı Ramazanlar

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Okul hakkında...

YazarMesaj
FuRk4N*
Admin
FuRk4N*

Okul hakkında... Empty
MesajKonu: Okul hakkında...   Okul hakkında... Icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 9:52 pm

1987 YILINDA İNŞAATINA BAŞLANAN OKULUMUZ, 1988 YILINDA EĞİTİM ÖĞRETİME AÇILMIŞTIR.

FUAT KINIKOĞLU TARAFINDAN ÇİZİLEN OKULUMUZUN PLANI ORTASINDA HAVUZ OLUP, FİZİKİ YAPI OLARAK DİĞER MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLARINDAN FARKLIDIR.

8 YILLIK KESİNTİSİZ EĞİTİME BAŞLANDIĞINDA BİNAMIZ YETERSİZ KALMIŞ, BUNUN ÜZERİNE OKULUMUZUN İNŞASINDA HİÇBİR MADDİ DESTEKTEN KAÇINMAYAN NECMETTİN BİTLİS OKULUMUZUN İLKÖĞRETİM OKULUNA DÖNÜŞMESİ İÇİN KATKIDA BULUNMUŞTUR. YENİ PROJE İLE OKULUMUZ BİLGİSAYAR LABORATUARI, FEN BİLGİSİ LABORATUARI, RESİM SINIFI, MÜZİK SINIFI, SPOR SALONU, KÜTÜPHANE, ANASINIFI GİBİ ÖNEMLİ DERSLİKLERE KAVUŞMUŞTUR.

İKİLİ ÖĞRETİM UYGULANAN OKULUMUZDA HER SINIFTAN 4 ŞUBE MEVCUTTUR. OKULUMUZDA DERSLİK SİSTEMİ UYGULANMAKTA OLUP HER BRANŞA AİT YETERLİ DONANIMA SAHİP DERSLİKLERDE EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

HER DERSLİKTE TELEVİZYON, DVD VE EĞİTİM CD’LERİ MEVCUTTUR. YETERLİ SAYIDA ÖĞRETMEN OLUP BRANŞ VE SINIF BAZINDA ÖĞRETMEN EKSİĞİ YOKTUR.

BAŞARI SEVİYESİ YÜKSEK OLAN OKULUMUZDA 2006 OKS’DE MALATYA İL BİRİNCİSİ ÇIKMIŞTIR.
http://jelibonn.yetkinforum.com

Okul hakkında...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dizinin ilk bölümü hakkında
» Kurtlar Vadisi Gladio hakkında
» Kurtlar Vadisi Pusu hakkında