PaYLaŞMaK GüZeLDiR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PaYLaŞMaK GüZeLDiR

Hayırlı Ramazanlar

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Polonyada 2010 Standımız!!

YazarMesaj
gs_senoş

gs_senoş

Polonyada 2010 Standımız!! Empty
MesajKonu: Polonyada 2010 Standımız!!   Polonyada 2010 Standımız!! Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 12:28 pm

Wroclaw’daki TBF tarafından kurulan 2010 FIBA Dünya Şampiyonası tanıtım standını Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ziyaret etti.

Polonya’da devam eden Avrupa Şampiyonası kapsamında Milli Takımımızın grup maçlarını oynadığı Centennial Spor Salonu’nun yanındaki sponsor çadırında kurulan 2010 FIBA Dünya Şampiyonası tanıtım standını Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ziyaret etti. Akgül’e Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Yardımcısı İmran Işıldar ile Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar eşlik ettiler.

2010 standında TBF yetkililerinden tanıtım faaliyetlerine yönelik bilgi alan Akgül, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nın Türkiye için büyük önem taşıdığını belirterek, bu ve buna benzer tanıtım faaliyetlerinin de çok önemli olduğunun altını çizdi. Akgül, standa yaptığı incelemelerin ardından standı ziyaret eden Türk taraftarlar ve TBF yetkilileri ile birlikte fotoğraf da çektirdi.

Maçlar boyunca açık duran tanıtım standında basketbolseverlere 2010 FIBA Dünya Şampiyonası, bilet satışları ve DETUR seyahat paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler de verilirken, ziyaretçilere ayrıca Türkiye tanıtım broşürleri ve çeşitli hediyeler de dağıtılıyor.

Polonyada 2010 Standımız!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 2010 dünya kültür başkenti - istanbul